Home Relatietherapie EFT Relatietherapie Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie Amsterdam

Je vindt het moeilijk om terug te halen wat je zo leuk aan je partner vindt, jullie communiceren niet meer, je dringt niet langer tot je partner door en de boosheid overheerst. Een ‘verkeerde’ opmerking en de sfeer is weer verpest. Van intimiteit is geen sprake meer en van interesse in wat de ander doet al heel lang niet meer. Zie hier; ingrediënten voor een stevige relatiecrisis. Vaak zie je dat stellen in cirkels om elkaar heen draaien en geen van twee weet hoe er uit te komen. Een stevige relatiecrisis kan soms verrassend snel opgelost worden. Daar is echter wel hulp bij nodig, bijvoorbeeld die van de expert in relatietherapie in Amsterdam.

Online mogelijkheden om snel aan een betere relatie te werken

Relatietherapie Amsterdam biedt online mogelijkheden die kunnen helpen om je relatie te verbeteren. Online relatiehulp is zeer laagdrempelig en kan de eerste aanzet zijn om aan te geven wat je dwars zit, wat je irriteert en wat de onderliggende reden is van je boosheid. Online relatiehulp van de expert in relatietherapie in Amsterdam is bewezen effectief. Jij en je partner krijgen een goed beeld van de oorzaken van jullie relatieproblemen. Daarnaast begeleid het programma jullie ook naar een oplossing. 

Bij Monsley hebben we ons volledig in online therapie gespecialiseerd. Ons online programma duurt 12 weken, en kun je samen met je partner volgen. Het programma is ontwikkelt door experts in relatietherapie. In plaats van dat jullie het proces met een therapeut doorlopen, doen jullie dat nu zelf aan de hand van de online cursus. Hierdoor wordt de therapie laagdrempelig. Mocht er toch ondersteuning nodig zijn, dan kunnen jullie ons altijd mailen. Wij reageren altijd binnen 24 uur op onze mail.

Relatietherapie in Rotterdam

Als emoties de overhand krijgen

Binnen elke relatie kunnen emoties de overhand krijgen. Wanneer jullie dankzij hoog opspelende emoties zelden echt goed met elkaar kunnen praten, dan is er echter sprake van een ongelukkige relatie. Deze emoties kunnen ook juist gebruikt worden om elkaar beter te leren begrijpen. Dat is precies wat er bij relatietherapie Amsterdam, en dus ook bij onze online cursus, gebeurt. De oorzaak van boosheid is vaak frustratie of pijn. Als iemand in staat is om aan te geven waar deze emoties vandaan komen, kunnen de problemen aangepakt worden. Belangrijk is dat jij en/of je partner niet alleen de boosheid uit, maar je ook kwetsbaar opstelt. Dat leer je ook tijdens het online programma door de expert in relatietherapie Amsterdam.

EFT relatietherapie

Het online programma van Monsley voor relatietherapie Amsterdam is gebaseerd op EFT relatietherapie. Dat is een methode die ontwikkeld is door Dr. Sue Johnson, een relatietherapeut uit Canada. Zij heeft deze methode na 20 jaar praktijkervaring en onderzoek bedacht. Met deze therapievorm zou 75% van de stellen met relatieproblemen hier toch nog bovenop kunnen komen. Bij deze vorm van therapie wordt er uitgegaan van de hechtingstheorie: dat geen enkel mens gemaakt is om alleen te zijn. Wanneer je een emotioneel open persoon dichtbij je hebt staan, voel je je beter en heb je bovendien meer zelfvertrouwen.

Het programma van Monsley is bedacht door Anoek Gerlings, een ervaren EFT therapeut. Het online programma is op basis van de EFT methode ontwikkeld. Bovendien heeft Anoek zelf veel ervaring met relatietherapie en is het programma dus ook op basis van ervaring uit de praktijk ontwikkeld. Met ons online programma lukt het de meeste stellen om binnen 12 weken van hun relatieproblemen af te komen.

online relatietherapie Rotterdam proefles

Als de stap naar de relatietherapeut nog net te groot is

Je hebt je wel eens beter gevoeld, als je middenin een relatiecrisis zit. Het is zaak om die gevoelens en de daarmee gepaard gaande mentale problemen aan te pakken en om te buigen in persoonlijke groei. Zaak is, om die negatieve spiraal waar jij in zit te doorbreken. Om de verbinding die je ooit met je partner had terug te vinden, om de liefde terug te vinden. Veel mensen erkennen weliswaar hun problemen, maar vinden de stap naar een relatietherapeut nog een brug te ver. Stellen wachten volgens onderzoek 6 jaar, voordat ze relatietherapie volgen, omdat ze van mening zijn dat ze de problemen zelf moeten oplossen. Zonde, want als er eenmaal een patroon is ontstaan, is het moeilijk om deze zonder hulp te verbreken. Dat is waarbij een online programma kan helpen.

Bang om negatieve emoties op te roepen?

Relatieproblemen ontstaan meestal doordat het partners niet meer lukt om met elkaar te communiceren. Wanneer jullie een aantal hevige discussies gehad hebben, kan het dat jullie een angst ervaren om problemen te bespreken. Je wil ruzie immers vermijden. Bovendien weet jij of je partner niet meer hoe je tot de ander door kunt dringen. Op deze manier raken jullie echter vervreemd van elkaar. Er ontstaat een negatief interactiepatroon. Dat patroon wordt steeds negatiever en er kan zelfs sprake zijn van een constante spanning. Zo voelen jullie je niet langer verbonden met elkaar. Om dit op te lossen, dienen jullie inzicht te krijgen in deze gedragspatronen. Dat is iets waarbij de online cursus, gemaakt door de expert in relatietherapie Amsterdam, jullie bij kan helpen.

Inzicht in jullie gedragspatronen

Met behulp van het online programma voor relatietherapie in Amsterdam, krijgen jij en je partner meer inzicht in negatieve interactiepatronen. Om de relatie te verbeteren, moeten deze patronen doorbroken worden. Het online programma leert jullie om de patronen te herkennen en om deze patronen te vervangen met een positief interactiepatroon. Doordat jij en je partner doorkrijgen waar het normaal gesproken mis gaat, kunnen jullie dit voortaan voorkomen. Bovendien leert het online programma jullie ook hoe jullie juist wel op elkaar kunnen reageren, en hoe moeilijke onderwerpen juist wél kunnen bespreken.

Door het online programma van de expert in relatietherapie Amsterdam te volgen, verhelpen jullie niet alleen huidige problemen in de relatie. Doordat jullie leren om negatieve interactiepatronen te herkennen en om je kwetsbaar op te stellen, zullen er in de toekomst ook minder snel nieuwe problemen ontstaan. Als het online programma succesvol is, zullen jullie voortaan eerder aangeven wat jullie voelen en wat jullie behoefte is. Een goede communicatie is immers de basis van een gezonde relatie. 

Gewoon vanuit huis

Relatietherapie in Amsterdam van Monsley biedt daarom online mogelijkheden die je goed verder kunnen helpen je relatie te verbeteren. Al in twaalf weken kan een online zelfhulpprogramma de relatie uit de crisis halen. Dat kan dus gewoon vanuit de luie stoel in je eigen vertrouwde omgeving. Monsley biedt een gratis proefles aan. Dan weet je hoe online relatiehulp er uit ziet en hoe het vormgegeven wordt. Meld je daarna meteen aan voor het volledige, 12-weekse online programma dat naadloos aansluit bij wat jij en wat jullie nodig hebben om uit de impasse te komen.

De kans op slagen is groot als jullie beiden echt willen

De specialist in Relatietherapie in Amsterdam weet dat als je een relatie wilt verbeteren, dit geen kwestie is van moeten maar van willen. Wil jij je echt verdiepen in je relatie? Dan is de kans van slagen vele malen groter dan wanneer je dit moet, of het gevoel hebt dit te moeten doen. Een relatie betekent dat je elkaar leert accepteren, dus ook de eigenaardigheden en de gevoeligheden en dat je die ook van jezelf leert herkennen en durft uit te spreken. Ga je pushen, dan is het effect vaak averechts en zal de situatie eerder minder dan beter worden. Met online relatietherapie Amsterdam volgen jullie het programma van een expert, waardoor jullie een geschikt tempo doorlopen.

Jullie moeten nog wel iets voor elkaar voelen

Uit relatietherapie in Amsterdam, en uit het online programma, blijkt keer op keer dat de meeste stellen nog te redden zijn. Door middel van EFT relatietherapie, waarop het online programma gebaseerd is, zou zelfs 75% van de ongelukkige relaties nog te redden zijn. Om de relatie te kunnen redden, is het wel van belang dat jij en je partner nog iets voor elkaar voelen. Mocht het vonkje bij één van beiden verdwenen zijn, dan is de kans op een succesvolle afloop klein. Jullie moeten dus beiden willen werken om de relatie echt te redden. Zijn jullie het er in ieder geval over eens dat jullie de relatie graag willen redden? Dan kan een online cursus van de expert in relatietherapie Amsterdam jullie hier hoogstwaarschijnlijk bij helpen.

Waarom juist een online programma succesvol kan zijn

Het online programma van Monsley is voor iedereen te volgen, of je nou op zoek bent naar relatietherapie in Amsterdam of naar relatietherapie in Enschede. Het starten van een online cursus is om laagdrempelig, maar het kan zeker resultaat hebben! De online cursus is op basis van praktijkervaring en EFT therapie ontworpen. Ook als jullie het lastig vinden om jullie problemen samen met een derde persoon te bespreken, kan de online cursus jullie helpen. Jullie lossen het probleem immers samen op, maar met de cursus als hulpmiddel. Overigens is de online cursus veel minder prijzig dan het bezoeken van een fysieke locatie voor relatietherapie in Amsterdam. 

Willen jij en je partner deze vorm van therapie gewoon eens proberen? Dan kun je een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Zit je nog met een aantal vragen over Monsley? Of heb je een vraag voor de expert in relatietherapie in Amsterdam? Dan kun je ons altijd mailen.

Online Relatiehulp

Maken jullie steeds vaker ruzie of komen jullie in een negatieve spiraal terecht? Lijkt alsof jullie een andere taal spreken? Zijn onbegrip en irritaties op de voorgrond? Zie je de leuke dingen niet meer van je partner? Raak je verwijderd van elkaar en voel je je zelfs eenzaam in je relatie? Volg dan nu de gratis proefles!

Verder na vreemdgaan

Ontrouw vraagt veel van jezelf en van jullie relatie. Hoe ga ik om met alles wat er op mij afkomt? Met de warboel aan gevoelens, met de machteloosheid, de pure paniek? Lukt het ons (ooit) nog om de relatie te herstellen? Kun je het een plek gaan geven? Waarom is dit gebeurd en wat betekent dit voor mij, voor ons?

Gerelateerde Artikelen

De 5 verschillende fases na vreemdgaan

Fases na vreemdgaan Als onlangs boven water is gekomen dat je partner vreemd is gegaan, dan bevindt jullie...

EFT Relatietherapie

EFT Relatietherapie Als er sprake is van een relatiecrisis en de relatie op dood spoor zit, er amper...

Bindingsangst, wat is het en heb ik of mijn partner het?

Waar de één in de relatie het lastig vindt om liefde toe te laten, vindt de ander het vaak lastig om liefde...

Vreemdgaan

Wat nou precies de definitie van vreemdgaan is, kan per stel verschillen. Doorgaans wordt seksueel contact met een ander als vreemdgaan gezien. Echter, zijn er ook stellen met een open relatie, waarbij de partners hebben afgesproken dat seksueel contact is toegestaan. Ook sexting wordt vaak als vreemdgaan beschouwd. Flirten met een ander? Meestal zien we dat niet als vreemdgaan, al vinden de meeste mensen het niet prettig als hun partner met een ander flirt. Wat precies vreemdgaan is, is dus vooral afhankelijk van waar jullie de grens leggen.

Zo ga je om met onzekerheid in je relatie

Onzeker in relatie Is er sprake van onzekerheid in je relatie? Vraag jij je bijvoorbeeld af of jouw...

Volg nu een gratis proefles bij Monsley!

Online Relatiehulp

Maken jullie steeds vaker ruzie of komen jullie in een negatieve spiraal terecht? Lijkt alsof jullie een andere taal spreken? Zijn onbegrip en irritaties op de voorgrond? Zie je de leuke dingen niet meer van je partner? Raak je verwijderd van elkaar en voel je je zelfs eenzaam in je relatie? Volg dan nu de gratis proefles!

Verder na vreemdgaan

Ontrouw vraagt veel van jezelf en van jullie relatie. Hoe ga ik om met alles wat er op mij afkomt? Met de warboel aan gevoelens, met de machteloosheid, de pure paniek? Lukt het ons (ooit) nog om de relatie te herstellen? Kun je het een plek gaan geven? Waarom is dit gebeurd en wat betekent dit voor mij, voor ons?

Vorig artikelScheiden of blijven?
Volgend artikelTwijfel Over Relatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

nl_NLDutch