Home Relatietherapie EFT Relatietherapie Relatietherapie Rotterdam

Relatietherapie Rotterdam

Relatietherapie Rotterdam

Vind jij het moeilijk om tegenwoordig nog voor de geest te halen waarom jij je partner zo leuk vond? Jij en je partner hebben steeds minder omkijken naar elkaar? Dan kun je wel stellen dat er sprake is van een relatiecrisis. In veel gevallen beland je in een negatief patroon dat je zonder hulp moeilijk kunt doorbreken. Wanneer communiceren tegenwoordig lastiger gaat en jullie steeds vaker hevige discussies voeren, kan het een goed idee zijn om hulp in te schakelen. In veel gevallen kan een relatiecrisis nog verholpen worden. Wanneer jij en je partner graag aan de relatie willen werken, dan is het volgen van een online programma wellicht de beste oplossing. Dit is laagdrempeliger dan relatietherapie in Rotterdam en in de meeste gevallen net zo effectief. Jullie krijgen met ons online programma de kans om jullie problemen samen op te lossen.

Ook online zijn er mogelijkheden om de relatie te verbeteren

Je kunt voor relatietherapie in Rotterdam kiezen, maar ook online vind je mogelijkheden om de relatie te verbeteren. Het kan soms lastig zijn om te besluiten om naar de relatietherapeut te gaan .Wanneer deze drempel nog te hoog ligt, kan het online programma van Monsley een uitkomst zijn. Jij en je partner krijgen zo een goed beeld van de onderliggende problematiek van de relatiecrisis. Jullie leren elkaar weer beter te begrijpen en krijgen de kans om emoties te bespreken.

Monsley is volledig in online relatiehulp gespecialiseerd. Als expert in relatietherapie in Rotterdam weten wij welk proces een stel kan doorlopen om de relatieproblemen te verhelpen. Wij hebben een programma van 12 weken opgesteld, aan de hand van een bewezen methode, namelijk EFT relatietherapie. Als jij en je partner dit programma samen doorlopen, is de kans groot dat de problemen in jullie relatie verholpen worden. Wanneer jullie voor het programma van Monsley kiezen, nemen jullie de problemen samen door. In plaats van een therapeut, zal het online programma jullie gesprekken de juiste richting geven. Voor stellen die extra hulp nodig hebben bij het programma, zijn wij bereikbaar per e-mail. Binnen 24 uur heb je een reactie op je mail!

Relatietherapie in Rotterdam

EFT relatietherapie Rotterdam

Ons online programma is ontwikkeld op basis van EFT relatietherapie. Dit is een bewezen methode, bedacht door Dr. Sue Johnson. Zij is een relatietherapeut uit Canada die deze methode op basis van onderzoek en haar ruime ervaring in de praktijk ontwikkeld heeft. Driekwart van alle stellen met relatieproblemen ervaart dat de EFT relatietherapie hun relatie aanzienlijk verbetert. Bij het ontwikkelen van EFT relatietherapie is Sue Johnson uitgegaan van de hechtingstheorie. Volgens deze theorie is niemand echt gemaakt om het leven alleen te leiden. Het is voor de mens belangrijk om iemand te hebben waarmee emoties gedeeld kunnen worden.

Het online programma voor relatietherapie Rotterdam is ontwikkeld door Anoek Gerlings. Zij heeft veel (praktijk)ervaring met EFT relatietherapie en heeft het online programma op basis daarvan vormgegeven. De meeste stellen lukt het daadwerkelijk om hun relatiecrisis te verhelpen door middel van het online programma van 12 weken.

Een alternatief voor relatietherapie Rotterdam, gewoon vanuit huis

Met het online programma van Monsley kunnen jij en je partner gewoon vanuit huis aan jullie relatieproblemen werken. Jullie hoeven dus niet de deur uit om relatietherapie Rotterdam te volgen. Voor veel stellen is het benaderen van een relatietherapeut nog een brug te ver. Bovendien volg je de therapie nu vanuit een omgeving die zowel jij als je partner goed kennen en je dus een vertrouwd gevoel geeft. Ben jij benieuwd of ons online programma iets voor jou is? Dan kun je ervoor kiezen om een gratis proefles te volgen. Zo krijg je een goed beeld van hoe het online programma eruit ziet en of jullie relatie hierdoor verbeterd kan worden.

Volgens onderzoek zouden stellen met een relatiecrisis circa 6 jaar wachten voordat ze besluiten om relatietherapie te volgen. De meeste stellen verwachten immers dat ze de problemen zelf nog op kunnen lossen. Een negatief patroon is echter moeilijk om te doorbreken zonder hulp in de vorm van ons online programma of relatietherapie in Rotterdam. Om deze reden is het verstandig om voor het online programma te kiezen. Dit is een stuk laagdrempeliger dan de stap maken om relatietherapie in Rotterdam te volgen, maar in de meeste gevallen wel effectief.

online relatietherapie Rotterdam proefles

Proberen om negatieve emoties te vermijden

Een veelvoorkomende oorzaak van een relatiecrisis, is dat het een stel niet langer lukt om te communiceren. Hebben jij en je partner al een aantal keer ruzie gehad? Dan is er een kans dat jullie juist daarom gevoelige onderwerpen proberen te vermijden. Zo proberen jullie te voorkomen dat er ruzie ontstaat. Het is echter belangrijk dat jullie problemen met elkaar bespreken. Doe je dit niet, dan kan er een negatief interactiepatroon ontstaan. Er heerst een ongezonde spanning en jullie relatie voelt niet meer als voorheen. Je raakt als het ware vervreemd van elkaar. Het online programma van Monsley helpt jullie om juist dit negatieve interactiepatroon te doorbreken.

Dankzij de therapie krijgen jij en je partner een beter beeld van wat bepaald gedrag met de ander doet. Jullie leren bovendien om verwachtingen en onvervulde behoeften beter met elkaar te bespreken.

Belangrijk is dat jullie nog wel iets voor elkaar voelen

Of je nou ons online programma volgt of voor relatietherapie in Rotterdam kiest, het is belangrijk dat jij en je partner nog wel iets voor elkaar voelen. Als de vlam bij een van beiden echt helemaal gedoofd is, dan heeft het weinig zin om nog aan de relatie te werken. Belangrijk is dat jullie beiden nog voor de relatie willen werken. Zijn jullie het er in ieder geval wel over eens dat jullie nog graag aan de relatie willen werken? Dan is de kans dik aanwezig dat jullie relatie nog te redden valt.

Snel online relatietherapie in Rotterdam volgen?

Als jij en je partner besloten hebben dat jullie de relatie graag willen verbeteren, dan is het aan te raden om het online programma van Monsley gewoon eens uit te proberen. Als relatietherapie Rotterdam een brug te ver is of als jullie je persoonlijke problemen liever niet met een ander bespreken, dan is ons online programma een uitkomst. Heb jij nog vragen over Monsley of kom je graag in contact met een van onze specialisten? Stuur ons dan een e-mail en wij zullen binnen 24 uur reageren!

Online Relatiehulp

Maken jullie steeds vaker ruzie of komen jullie in een negatieve spiraal terecht? Lijkt alsof jullie een andere taal spreken? Zijn onbegrip en irritaties op de voorgrond? Zie je de leuke dingen niet meer van je partner? Raak je verwijderd van elkaar en voel je je zelfs eenzaam in je relatie? Volg dan nu de gratis proefles!

Verder na vreemdgaan

Ontrouw vraagt veel van jezelf en van jullie relatie. Hoe ga ik om met alles wat er op mij afkomt? Met de warboel aan gevoelens, met de machteloosheid, de pure paniek? Lukt het ons (ooit) nog om de relatie te herstellen? Kun je het een plek gaan geven? Waarom is dit gebeurd en wat betekent dit voor mij, voor ons?

Gerelateerde Artikelen

De 5 verschillende fases na vreemdgaan

Fases na vreemdgaan Als onlangs boven water is gekomen dat je partner vreemd is gegaan, dan bevindt jullie...

EFT Relatietherapie

EFT Relatietherapie Als er sprake is van een relatiecrisis en de relatie op dood spoor zit, er amper...

Bindingsangst, wat is het en heb ik of mijn partner het?

Waar de één in de relatie het lastig vindt om liefde toe te laten, vindt de ander het vaak lastig om liefde...

Vreemdgaan

Wat nou precies de definitie van vreemdgaan is, kan per stel verschillen. Doorgaans wordt seksueel contact met een ander als vreemdgaan gezien. Echter, zijn er ook stellen met een open relatie, waarbij de partners hebben afgesproken dat seksueel contact is toegestaan. Ook sexting wordt vaak als vreemdgaan beschouwd. Flirten met een ander? Meestal zien we dat niet als vreemdgaan, al vinden de meeste mensen het niet prettig als hun partner met een ander flirt. Wat precies vreemdgaan is, is dus vooral afhankelijk van waar jullie de grens leggen.

Zo ga je om met onzekerheid in je relatie

Onzeker in relatie Is er sprake van onzekerheid in je relatie? Vraag jij je bijvoorbeeld af of jouw...

Volg nu een gratis proefles bij Monsley!

Online Relatiehulp

Maken jullie steeds vaker ruzie of komen jullie in een negatieve spiraal terecht? Lijkt alsof jullie een andere taal spreken? Zijn onbegrip en irritaties op de voorgrond? Zie je de leuke dingen niet meer van je partner? Raak je verwijderd van elkaar en voel je je zelfs eenzaam in je relatie? Volg dan nu de gratis proefles!

Verder na vreemdgaan

Ontrouw vraagt veel van jezelf en van jullie relatie. Hoe ga ik om met alles wat er op mij afkomt? Met de warboel aan gevoelens, met de machteloosheid, de pure paniek? Lukt het ons (ooit) nog om de relatie te herstellen? Kun je het een plek gaan geven? Waarom is dit gebeurd en wat betekent dit voor mij, voor ons?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

nl_NLDutch